Jiva Hair Boutique Photo Session

Cu cateva saptamani in urma am avut ocazia de a face o sesiunea de fotografie de produs impreuna cu Simona Moon si Iulia Buciu, fondatoarea brandului Jiva Hair Boutique. Pentru necunoscatori Jiva Hair Boutique se ocupa cu importul de peruci, mese de volum, cozi de par, trese (cele care se cos), extensii, coc si breton, acestea fiind din par natural sau sintetic.

Eram fascinat de peruci inca din scoala generala, unde una dintre profesoare era nevoita sa poarte o peruca. Aceasta fascinatie/curiozitate pentru peruci mi-a fost satisfacuta in momentul in care am cunoscut-o pe Iulia Buciu la intalnirea bloggeritelor de la sfarsitul lui februarie. Am vorbit cu ea cred ca pentru vreo 10-15 minute fara sa imi dau seama ca poarta o peruca. Si ne-am dat seama de abia dupa ce ne-a zis ea ca poarta. Era atat de bine facuta incat nici dupa ce stiam ca este o peruca nu prea aveam cum sa fac diferenta intre parul natural si cel sintetic.

Astfel am ajuns la concluzia ca trebuie sa facem o sedinta foto de prezentare a brandului Jiva Hair Boutique, in special ca stiam sigur ca puteam sa fac foarte multe fotografii la detaliile din magazin. De altfel Simona a si probat cateva peruci, lucru care ne-a demonstrat ca nu trebuie sa mergi neaparat la coafor pentru a-ti schimba aspectul parului, in special cand vine vorba de tuns sau vopsit. Poti sa iti cumperi o peruca deja stilizata cu tunsoarea si culoarea pe care le doresti, pe care o poti purta in fiecare zi sau doar la anumite ocazii.

Ideea Iuliei de a dezvolta o asemenea afacere este foarte indrazneata, mai ales ca mentalitatea romanilor este inca de a arata cu degetul spre persoana care poarta o peruca, chiar daca aceasta foloseste peruca de nevoie sau pentru bunul plac.

Daca doriti sa cumparati sau doar sa aflati mai multe detalii despre peruci, extensii, cozi de par, etc. puteti accesa website-ul Jiva Hair Boutique sau puteti merge pe blogul Simonei Moon pentru a citi un interviu cu Iulia Buciu despre pasiunea ei pentru peruci si brandul Jiva Hair Boutique.

 

[english] This is a blog post about Jiva Hair Boutique, a romanian brand that is importing wigs and similar types of products, from natural or synthetic hair. I am not going to translate everything I wrote in romanian because it’s only a romanian brand and it cannot export any of it’s products outside Romania. I hope that you won’t mind, but you will enjoy the photos made during the photo session. Thanks again for watching!OOO_3134 OOO_3140 OOO_3147 OOO_3148 OOO_3186 OOO_3200 OOO_3267 OOO_3273 OOO_3275 OOO_3277 OOO_3287 OOO_3288 OOO_3314 OOO_3322 OOO_3360 OOO_3367 OOO_3398 OOO_3406 OOO_3422 OOO_3428 OOO_3458 OOO_3487

Toate fotografiile și informațiile de pe acest site sunt © 2013-2015, Radu Niculescu Photography (toate drepturile rezervate). Pentru permisiunea de a utiliza fotografiile și / sau informațiile mele, vă rog să mă contactați prin e-mail.

Please be aware that all of my photographs and original information on this site are © 2013-2015, Radu Niculescu Photography (all rights reserved). For permission to use my photos and / or information, please contact me via email.